Zoeken naar wil deze

Uw zoekactie voor wil deze leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jason 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Heb er zin in!
Ben versa, wil genieten van een lekkere pik en mss wel kont!  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige _top_ fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen in de buurt voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
gisteren
Samuel 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lang geleden en nog eens zin
Een jaar of twee paar keer afgesproken met openminded gast, maar hij heeft relatie nu. Wil wel nog eens beleven wat ik toen heb meegemaakt, daarom dit bericht. Wil veel doen en je verwennen of wat er voorgesteld wordt. Respect en netheid staat bovenaan. Wie zin?  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
iemand
uit de geburen die me straks rond 20.00u wil ontvangen voor heerlijke sexsessie ik bottom 15x4 stijf zeer clean geen snor baard noch bril zeer onderdanig en geil pijp graag lang en word zeer graag geneukt in standjes steeds reactie met stats en foto graag geen fake hier  

iemand
Geile teef 46 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Hoerige teef wil je pik
Geile teef van een jongemam wil eender welke man in zich.. ik kan niet ontvangen..  

Hoerige teef wil je pik
gisteren
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
gisteren
Tim 34 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht
Wie wil mij vanavond rond 20 uur ontvangen in de buurt van putte Heist op den berg Hulshout en hem late pijpen door mij ben een 34 jarige Belgische jonge  
bi-schierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
nieuwe cockring
Wegens niet nakomen van een afspraak nog maals een oproepje. Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Heel rustig van elkaars lul genieten door hem te strelen, likken, kussen en pijpen. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent. U kunt zelfstandig bij me binnen komen en ik lig al naakt met ring en blinddoekje aan klaar op bed voor u. Uiterste discretie en hygiëne geboden en gevraagd.  

nieuwe cockring
Daddy 61 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Oudere daddy wil graag jong blaadje :-)
Hoi deze oudere daddy ,wil zich wel eens graag door jongen kerel type sissy laten verwennen ik kan enkel verplaatsen ,hygiënisch en vooral discretie gevraagd geboden,liefst tijdens de dag wegens gehuwd,wie wil deze lul is laten klaar komen !!stuur gerust iets terug ik zal de gelukkige graag beantwoorden dan  

Oudere daddy wil graag jong blaadje :-)
gisteren
Student 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student
Wie wil deze student eens aftrekken? Ik wil op je penis klaarkomen. Docking lijkt me ook leuk maar ik ben helaas besneden. Welke man trekt men zaad eruit? Enkel relatie met foto van je penis of lichaam.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10